top of page

22 mars: Skrivgrupp i Jönköping

22 Mars kl. 16.00 välkomnar vi våren med att starta upp ett skrivprojekt i Jönköping. Vill du vara med? Har du en dröm om att skriva en bok men inte kommer igång? Eller har du svårt att slutföra den?
Observera att datumen som syns i själva Facebookevenemanget inte stämmer. Gruppen har inget bestämt avslut.


Jag startar upp en skrivcirkel som mestadels kommer att vara över nätet. Dock träffas vi första gången centralt i Jönköping (jag återkommer med var) och lär känna varandra, vi bollar idéer och gör några skrivövningar för att sätta i gång det kreativa flödet, med mera.


Sedan blir det en Facebookgrupp som är kopplad till den här sidan, Young Writers Lab, där jag kommer att lägga ut lektioner och skrivtips. Jag kommer också att kunna ge dig personlig coaching i ditt skrivande.


Framförallt kommer jag att hjälpa dig att:

Planera ditt skrivande, att skapa struktur, att inleda stycken, att få ”djup” i texten och kanske bli mer personlig i dina texter (om du vill).


För vem är detta?

Alla från högstadiet och uppåt men max 8 deltagare. Olikheter berikar! Kommer du från ett annat land och inte pratar perfekt svenska: Tveka inte att anmäla dig! Det här är mer inriktat på innehåll än språkriktighet och vi hjälps åt på vägen. Det här är också ett fantastiskt sätt att få nya vänner.


Kostnad? Den första träffen 40 kr för studerande och 100 kr för övriga. Om vi träffas på ett café betalar du ditt fika osv själv. Träffarna över nätet kostar inget.


På Kultivera finns det sedan möjlighet att få hjälp med korrekturläsning, formgivning och tryck av bok (i en mindre upplaga) utan att det kostar dig något!


Fotot är från tidigare träffar i Tranås med Young Writers lab


Anmäl dig genom att mejla till: cecilia@kultivera.nu


Varmt välkommen! / Cecilia
♥ ♥ ♥


Vem är då jag? Jag heter Cecilia Vestgöte och har en gymnasielärarexamen i svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap. Jag har arbetat i skolans värld i sammanlagt nio år, mest med gymnasieelever, men också med yngre elever, samt med elever med särskilda behov.


Jag har också skrivit och publicerat fyra böcker i eget förlag sedan 2015 och lever numer mestadels på mitt skrivande.

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page