top of page

16 feb: Förverkliga din bokdröm!


Förverkliga din bokdröm!


Max 8 deltagare


Vill du skriva men inte vet var du ska börja? Alla människor bär på berättelser och oavsett språkliga kunskaper kan man med stöttning och hjälp till slut få fram en färdig bok. Nu startar vi därför en bokcirkel på Kultivera i Tranås där du är varmt välkommen! Kultivera ligger på Storgatan 17, bredvid Wienerbageriet.


Vi kommer att träffas fem söndagseftermiddagar i rad med start 16 februari 2020. Tid 16-18 varje gång. Kostnad skolungdom 45 kr, övriga 100 kr per gång, inkl. enklare fika. Du betalar per gång och avsikten ska vara att delta samtliga gånger (om du inte blir sjuk förstås.) Mejla cecilia@kultivera.nu för anmälan.


Träffarnas innehåll:


- Hur botar man ”skrivkramp”?

- Hur strukturerar man och avgränsar sin historia?

- Personbeskrivningar

- Miljöbeskrivningar

- Att fånga sin läsare


Det blir diskussioner och praktiska övningar så ta med dig papper och penna eller egen dator.


Vi kommer att fortsätta med ytterligare träffar för den som är intresserad.


Har du nyligen kommit till Sverige? Det här är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor, att lära sig språket och att få en ny gemenskap.


Träffarna kommer att ha mer fokus på innehåll än språkriktighet.


Cecilia Vestgöte kommer att hålla i de här träffarna. Hon har en gymnasielärarexamen i svenska, litteraturhistoria och religionsvetenskap och har gett ut fyra böcker sedan 2016.


Varmt välkommen till Kultivera!


----------------------------

Det här evenemanget är i samarbete med Litteraturcentrum >kvu, Kulturens, Kulturrådet, Region Jönköping och Tranås kommun och arrangeras av Kultivera.


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page